LEER VAN ONZE

LESGEVERS

Rob de Kroon

KWAN JANG NIM (관장님)
HOOFD LERAAR

Vele jaren terug ben ik gefascineerd geraakt door de Martial Arts wereld. Dankzij de films van Bruce lee Als 16 jarige puber ging ik dan ook na schooltijd met mijn nunchaku's trainen in het park,

Na veel omzwervingen heeft de Koreaanse Martial Arts mij te pakken gekregen en sindsdien nooit meer losgelaten. Tot op de dag van vandaag beoefen en leer ik nog steeds bij, en geef ik met groot plezier mijn kennis door aan de leerlingen van de vereniging, en aan ieder die er van horen wil.

Klik hier om Rob een bericht te sturen
Ons TeamOns Team

Stevan Bos

JO KYO NIM (조 쿄 님)
''ASSISTENT'' LERAAR

Van jongs af aan was ik al in de weer met Martial Arts. Ik ben begonnen met Judo, en vanuit daar ben ik meer gefascineerd geraakt in de wat heftigere sporten, zoals Taekwando en Aikido. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de Koreaanse zelfverdediging sport Hapkido en met het zwaard Kummooyeh.

Mijn passie voor de Martial arts komt niet alleen van de films van vroeger, maar ook door de cultuur eromheen en het respect die er rond om komt kijken. Het Kummooyeh gedeelte spreekt mij erg aan omdat ik sinds 14 jaar altijd al met zwaarden bezig was en een lange tijd geen echte stijl geleerd had. De martial arts is een deel en een manier van mijn leven, net zoals Jung Do Kwan dat is.

Klik hier om Stevan een bericht te sturen

Egon Giero

JO KYO NIM (조 쿄 님)
''ASSISTENT'' LERAAR

Mijn vechtsport (Martial Arts) verleden begint bij Judo, en zelfverdediging die we op school kregen. Mijn eerste bewuste keuze voor vechtsport was in mijn pubertijd. Ik heb toen een aantal jaren Aikido beoefent.

Nu doe ik al een geruime tijd aan Hapkido en Kummooyeh. Wat me zo aan Hapkido en Kummooyeh blijft fascineren is dat er altijd iets nieuws blijft te leren, en dat ik mijzelf daardoor kan blijven verbeteren en dat vind ik persoonlijk het allermooiste.

Klik hier om Egon een bericht te sturen

MAARTEN VAN GASTEREN

JO KYO NIM (조 쿄 님)

Als tiener opgegroeid in de naweeën van het overlijden van Bruce Lee heb ik en mijn vrienden alle films tientallen keren gezien. Na jarenlang Hapkido te hebben beoefend voel ik dan ook een trots dat uitgerekend Bruce Lee zelf, Hapkido de beste complete martial arts vorm vond. Ik weet waarom!

Klik hier om Maarten een bericht te sturen